Welding
& Locksmith
Works

WLW csoport – az Ön megbízható partnere

Ipari szerelvények gyártása, szerelése és karbantartása. Cégünk komplett szolgáltatást kínál az ipar bármely szereplője számára, legyen szó ipari szerelési munkákról, csőszerelésről, acélszerkezetek gyártásáról vagy azok beépítéséről. Büszke tulajdonosai vagyunk az ISO 9001:2008 minőségirányítási tanúsítványnak. A WLW mozaikszó a “Hegesztés és Lakatos Munkák” angol fordításának rövidítéséből keletkezett. Csapatunk magasan képzett, széleskörű tapasztalattal rendelkező szakemberekből áll.

Számos projektet kiviteleztünk már partnereink számára az ipar különböző területein, a világ számos országában. A teljesség igénye nélkül referencia munkáink között található többek között az autóipar, élelmiszeripar, vegyipar és a papíripar számára kivitelezett projekt is. Eddigi projektjeink által szerzett tapasztalatunk garantálják a legmagasabb minőségű munkát a jövőbeni projektjeink számára.

TÖRTÉNELEM

Cégünk története az 1996-ban Szlovákiában, azon belül is Komárnóban alapított MARKMONT-al kezdődött. 2004-ben a WLW group az ő jogutódjukként folytatta az általuk megkezdett tevékenységeket.

CÉLOK

Célunk a legmagasabb minőségi szintű hegesztési és nehézipari munkák biztosítása vevőink számára, miközben partnereink maximális biztonságban tudhatják projektjeiket.

JÖVŐ

Minden erőforrásunkkal arra törekszünk, hogy a WLW group neve még szélesebb körben legyen ismert a legmagasabb szintű szolgáltatásokról és a kiváló minőségű munkáról.

A WLW GROUP tagjai

SLOVAKIA

WLW group, s.r.o., Novozámocká cesta 2/3862, 945 01 Komárno
Branch Office: Prievozská 4/B, 821 09 Bratislava

HUNGARY

Győri iroda előkészítés alatt

GERMANY

WLW Industrial Services
Müncheni iroda előkészítés alatt